top of page

BLOG

#11 Prefab & Assemblage strut montage frames volgens tekening kant-en-klaar geleverd op locatieWij bieden de mogelijkheid om strut montage frames, volgens tekening kant-en-klaar op maat gezaagd en geassembleerd op locatie te leveren. De medewerkers op locatie hoeven het enkel nog te bevestigen.


Wij nemen hierdoor werk uit handen, zodat u tijd heeft voor andere zaken. Technische ondersteuning en gespecialiseerd advies behoort tot onze service. De expertise binnen de branche, snelle en betrouwbare levering van onze producten en diensten gecombineerd met een klantvriendelijke service is voor ons van groot belang.


Uit ervaring kunnen wij zeggen dat onze betrokkenheid en persoonlijke service die wij bieden, zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, hoe een zo hoog mogelijk haalbare rendement kan worden behaald. Hierbij wordt niet uit het oog verloren dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is.


Om een zo hoog mogelijk rendement te kunnen bewerkstelligen, is het mogelijk om een strut montage frame op maat samen te stellen. Zo heeft u altijd het juiste product op het gewenste formaat op locatie. De strut montage frames zijn te leveren in sendzimir verzinkt, thermisch verzinkt, RVS 316 met of zonder perforatie.


Kortom: wij ondersteunen u van begin tot eind!


✅ Compleet strut assortiment


✅ Prefab & assemblage strut montage frames

volgens tekening kant-en-klaar geleverd

op locatie


✅ Technische project ondersteuning van begin tot eind


✅ Ruime ervaring, kennis en expertise


✅ Flexibel, snelle respons en 100% service
Opbouw strut montage frames:


Een strut montage frame kan door diverse onderdelen worden opgebouwd, onder andere:


Strutprofielen, glijmoeren, hoekverbinders, voetplaten, bevestigingsmaterialen, kabelblokken, kabelklemmen, krambeugels, draadeindes (op maat), pijpklemmen, pijpbeugels, kapbeugels, kabelladders, draadgoten, kabelbeschermbuizen, luchtkanalen etc.


Voorbeelden van mogelijke opstellingen:


Voorbeelden van toepassingen:

YECATECH - MEER DAN ALLEEN

EEN TECHNISCHE GROOTHANDEL


#Buildingthefuturetogether


Klik hier voor onze prefab & assemblage

webpagina


Blijf op de hoogte en volg onze

LinkedIn bedrijfspagina!
Voor vragen of toepassingsgerichte oplossingen, neem gerust contact op met ons. Wij staan je graag te woord.14 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page