top of page

BLOG

Maatwerk gecombineerd met het strutsysteem en kabelklemmen voor de montage van laag- midden- en hoog

Bijgewerkt op: 21 jun. 2019

U kunt ervoor kiezen om de producten op maat gezaagd en geassembleerd door ons te laten leveren. Wij nemen hierdoor werk uit handen, zodat u tijd heeft voor andere zaken. Technische ondersteuning en gespecialiseerd advies behoort tot onze service. De expertise binnen de branche, snelle en betrouwbare levering van onze producten en diensten gecombineerd met een klantvriendelijke service is voor ons van groot belang.


Uit ervaring kunnen wij zeggen dat onze betrokkenheid en persoonlijke service die altijd in samenwerking met onze klanten plaats vindt zeer gewaardeerd wordt. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, hoe we een zo hoog mogelijk haalbare rendement kunnen bewerkstelligen. Waarbij niet uit het oog wordt verloren dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Hieronder een aantal voorbeelden van maatwerk gecombineerd met het strutsysteem en kabelklemmen voor de montage van laag- midden- en hoogspanningskabels:


Zoekt u een partner die u kan assisteren bij uw (lopende)projecten of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Bekijk hier ons strutprofielen assortiment
Bekijk hier ons kabelklemmen en kabelblokken assortiment
Lees hier meer over maatwerk en assemblage werkzaamheden
Volg onze LinkedIn bedrijfspagina!

"YECATECH - MEER DAN ALLEEN EEN TECHNISCHE GROOTHANDEL"


YECATECH | Mercuriusstraat 66 | 3133 EN Vlaardingen | T: +31 (0) 85 06 03 300 | info@yecatech.nl | www.yecatech.nl | www.strutprofiel.nl

45 weergaven

Comments


bottom of page